va i skolan

hej!
idag gick jag iallafall till skolan, men efter lunch fixk jag ont i halsen fast det blev mkt värre när jag kom hem.. I skolan vare bara slapp, sov ett tag också och ella sa att jag hade snarkat ? men jag bara andades sa tore ! Har tänkt att somna GANSKA tidigt idag, kanske runt 9! för jag vill värkligen bli frisk!
jag, joanna och våran älskade coca cola ♥

nytt skal

hej!
igår beställde jag ett iphone 4 skal på nättet, skit snyggt! brittaniens flagga.
jag har precis ätit och ligger isoffan framför tvn, mår lite bättre nu och tror det blir skola i morn, har inte gått på 4 dagar, om man ränkar med helgen xd

hemma igen.

hej!
mådde inte bra i adag häller så jag stannar hemma. Jag skulle det iaf men a.
idag blire att bara sova framför tvn och datorn och försöka att få bort det jävla viruset!

sjuk..

hej!
idag är jag hemma, mår inte alls bra. Kan knappt äta och det gör jätte ont när jag sväljer elr dricker.. Men svulnade på halsen har iaf gått ner lite, men gör fortfarande lika ont. Ska sova ett tag till och sen ska kanske min store bror och jag äta ngt, elr jag ska iaf försöka!
jag & moa i somras♥

How i meet your mother

Tjo!
Är hemma hos mamma nu, kollar på tv med store bror och har varit iväg och handlat.. Ska snart fixa mej o sen sova, är as trött..


blogg lovin

Följ min blogg med Bloglovin

blir inget med ulrik..

hej!
hatar mitt liv just nu! Jag och ella skulle och på ulrik munthers signering men jag är ju sjuk ? så kan inte! :O hon och jag hade pratat om det väldigt länge, och sen blir det ändå inte av..

sjuk på en lördag + engelska = you have a problem ?

hej!
idag drog jag och gabbi till basaren runt 5 över elva, sprang till bussen och hann precis med den med nils. När vi kom fram så satte vi upp lite affirser om våran teater och träffade många i klassen och åkte tomteturen, tradition ♥ Efter det började jag må sämra så jag åkte med pappa hem. Sen des har jag bara slappat och kollat på film med kajsa och jonas och spelat ps3 med dem.
alla bilder på oss kommer sen..

i väntan på gabbi


oups..

hej!
har glömt bort att blogga, sorry! idag sov jag nästan hela dagen i skolan, eftersom vi har teater och om man inte är med i den akten så får man göra det! sen runt 11 drog jag nils gabbi elise emilia och diza till burger & co och åt! efter ett tag drog emilia och diza, så jag och dem andra satt kvar och glodde ut folk och garvade som inte i ***.. Nu är jag hemma och vilar med chillie och vid 4 kommer gabbi hit eftersom hon har hks oså..

så bra vänner, kan man inte hitta.

hej!
idag i skolan vare chill, drama till lunch käkade mc och sen lite mer lektioner som jag inte orkar prata om.. Sen drog jag och gabbi ner på stan med emilia och diza, vi typ satt och snakkade på kupolen! Elr emilia och diza råkade låsa in sej på toan i 10 minuter innan vi pratade xd, hur bra är dem ? x)
ska fixa lite grejer på datorn och sen duscha. Sen vet jag inte mer ! :D
gammal ..

lilla teatern

hej! vaknade vid 6 idag, gick upp och väckte alla och sen åt! börjar kvart över 8 idag, i lilla teatern så behöver inte stressa så mkt nu på tre veckor! men ska fixa mej nu puss

grattis världens bästa vän!

hej. Kom hem från träningen nyss, har ätit och ska snart sova..

Idag fyller min älskade bästa vänn ella år! jag hoppas att hon förstår att hon betyder så 7kt mkt! Vi ha samma humor, och kan säga allt till varandra! jag tror inte att jag skulle klara mej utan henne. Det var hon som var en av dem som gjorde så jag mådde bättre i 4:an - 5:an..
det första hon kommer tänka när hon ser den här bilden är '' fyfan vad ful på dem bilderna jag är! TA BORT MOA ANNARS DÖDAR JAG DEJ''  men det är så att hon är världens snyggaste, och jag vet ändå att jag kan köra kung fu och karate och thai boxning som inte hon kan ifall hon tänker FÖRSÖKA döda mej... :)


träning senare

hej, idag i skolan vare chill! först drama till lunch och sen samhällsk. och sen bild!
kom hem för bara 10 minuter sen och ska börja fixa mej till träningen, känns som evigheter sen som jag tränade.. efter det tror jag det blir att ta bussen hem ? sjukt läskigt.. men ska fråga tove om hon kan hämta, om hon inte kan så ringer jag och frågar farfar! eftersom det är sjukt läskigt..
old..

världens bästa gård!

Min gård, tallen. Vi har världens bästa grannar och alla känner alla ! Fanny lisa joanna och jag har lärt känna varandra genom gården, och vi har alltid lika roligt tillsammans! tex idag kom en granne och frågade om ville ville ha en garderob som dem inte behövde, och vi fick den gratis!  och sen när jag skulle hämta kajsa som hade varit hos en kompis så gav dem mej ett tuggumi paket och två halstablets paket! kommer aldrig flytta härifrån!

sista gången!

hehe hej!
det här är sista gången jaag byter blogg, jag lovar! Orkade inte ha ngt jävla youknowmoa namn.. så tar mmooa.blogg.se ist! :)
idag var jag först och kollade på när bästa brudarna körde match, dem vann med 47-29! efter det gick jag hem och sen till gården och va ett tag med fanny! Ska börja fixa lite med läxor som är till provet i morn, kommer gå skiiiit!

ny blogg !

tteesstt !
tteesstt !
tteesstt !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0