Mina nyårslöften 2011- 2012

Mina nyårs löften som jag hade under detta år :
* inte börja röka
* få bättre självförtroende
* säga nej till saker som jag inte vill

Och jag har gjort allting!

Detta år kommer jag ha :
* inte börja röka (tradition)
* ta det lungt till ryggen är kry
* satsa på skolan och basketen
* börja spara massa pengar o inte köpa upp månads pengen på godis !
* tro på mej själv!

GOTT NYTT ÅR ALLA GOA OCH GLADA ! FÅ ETT GRYMT 2012 ÅR NU!


E.T PHONE HOME

Tjobre.
Nu är jag hemma hos ngr utav mammas kompisar som bor på gården, vi har kollat på rosa och nu startar vi e.t ! Elr det är bara alla barn som kollar på film och dem vuxna är ute i köket och pratar, och jag är älst bland alla barn, yey ! Den som är näst älst är 11 så det är ju lite skolnad.. Runt kvart i 12 ska vi ut i backen och kolla på ficerkirier och skåla elr vad man gör klockan 12. Sen drar jag mej hem med familjen och då ska man väll soca för första gången 2012! Hoppas det kommer bli ett bra år !


SISTA DAGEN PÅ ÅRET !

Tjingeling !
Idag vaknade jag klockan 11, as skönt ! Mamma ska snart ta i hårfärg i mitt hår, vi ska färga utväxten och det som har blivit blont igen.. Sen ska vi väll äta och sen till några kompisar.


American funnies home videos !

Hehe, jag och familjen kollar på afv just nu, fast det slutar om någon minut! Efter det ska jag väll börja kolla efter kläder till imorn elr att bara slappa och kanske sova. Jag har ingenaning om det nu, det finns inget annat på tv heller, roligt !


Helt slut

Jag och gabbi drog ner på stan ett tag och åt mc och jag köpte en foundation till mig. Mamma va jätte snäll mot mej och köpte hårfärg som vi kanske ska börja fixa med sen, det är brunt så ska bara färga utväxten! Ikväll ska jag och kajsa va vakna länge och se på film så vi orkar va uppe så länge som möjligt i morn ! TAGGA NYÅR!


mys pys

nu har gabbi kommit! elr hon kom för 2 timmar sen men ändå x) vi har kört dator och gått till ica och köpt lite snacks och fanta exotic ! Vi ska väll snart börja äta och kolla på film och hålla på med varsin dator under tiden.. haha, det vanliga! :D men nu ska jag va social mot henne !
puss ♥
gammal...

Gabbi kommer

Hej!
Min mamma har åkt för att hämta gabbi medans jag är barnvakt :) ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, kanske se på film elr ngt, men det märker vi ! ;)


sommaren med göran

hej!
idag vaknade jag runt 4 på morgonen, men jag somnade om och vaknade vid halv 9! Jag ska sätta igång sommaren med göran och sen börja fixa mej lite.. typ platta håret och så ! :D
jag och tiffany ♥

ensam hemma

hej!
mamma ska iväg och gå med en kompis, så jag är barnvakt till kajsa och jonas men dem ska sova så jag är typ ensam hemma.. just nu ser jag på copyretion singers, det äger faktiskt! :D

imorn på morgonen ska jag väll vakna och sen köra monopoly med kajsa som vanligt, sen senare kommer kanske gabbi hit och sover, har saknat henne as mkt!
pussis :*

vinnarna av veckans blogg

hej!
jag valde att göra såhär:
alla fick en varsin plats, och eftersom att alla valde en lapp så tog jag en tärning och slog och det nummer som man hade kommenterat. så den som kommenterade först fick nummer 1 och tvåan 2 osvosv.. men här är resultatet !

VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3
VINNARE 4
VINNARE 5
VINNARE 6

14 stycken sanningar

1. jag har klaustrofobi, så kan inte åka hissar.. !
2. jag saknar gabriella hur mycket som helst !
3. när jag blir stor vill och ska jag bli flygplansledare
4. jag har åkt ambulans 2 gånger i mitt liv
5. jag älskar min familj, mina vänner och våra djur
6. jag är allergisk mot tysk choklad, parfymer och värme..
7. jag älskar mitt lag sjukt mkt, och saknar dem enormt.
8. jag klarar mej inte 1 timme utan min mobil
9. jag kan inte sova längre än 10, men vaknar oftast 8..
10. jag diggar lustgas x)
11. jag hatar personer som bara tycker synd om sej själva
12. jag får jätte dåligt samvete ifall jag råkar vara dryg mot ngn.
13. jag är hur glad som helst att min operation gick bra!
14. mina föräldrar har ganska rolig humor

TJUGOÅTTONDE DECEMBER

hej!
Jag och min underbara familj har precis ätit potatis och köttbullar i brunsås, mums! hur gott som helst. Nu ska vi kolla på bolibompa, elr kajsa och jonas vill göra det så jag får väll offra mej ;) Kajsa stör sej på att jag lägger ut så många bilder på henne och mej, men det är för att jag älskar henne ♥
image description

Blogkeen - iphone app

Yes, nu har jag skaffar blogkeen appen på mobilen, det är faktiskt mkt bättre än bloglovin, men nu ska jag ta och spela lite på mobilen , ha det bra !


blogg värde..

hej, jag kollade nyss på bloggvärde om hur mkt min blogg är värd. Blev lite chockad för det stod att den var värd 11 926 kr ? :o haha, trodde det va ngt fel så jag körde om men det blev samma siffror igen, roligt! :)
Nu ska jag snart äta lunch, tror det blir gröt elr ngt efter som mamma jobbar, men det är ändå ganska gott!
puss ! :*

Topp model 4

Hej!
Idag blev jag väckt av mamma klockan 7, jätte trevlans trevligt att vakna så tidigt och sen inte kunna somna om ?! Btwny sitter jag och kajsa och myser i soffan och kollar på topp model 4, ett väldigt gammal pogram eftersom nu är filmar dem in top model 17 x) men nu ska jag och kajsa spela monopoly !
Puss :*


21:43

Hej! Idag klockan 13 så tog jag bort stygnen, det gjorde inte alls ont eftersom jag va ganska hög av lustgasen x) efter det va jag med ella i en och en halv timme troj jag, är inte säker! Efter det va jag jätte trött och trodde att jag skulle somna, men nej då gick jag ut och träffade joanna ! Haha, mamma hämtade mej och hade köpt mc, mums! Nu ska jag se på tv med mamma och bara mysa.
puss !


VECKANS BLOGG!

för att du ska vara med måste du..
→ kommentera jag är med!
lätt va ? jag kommer att låtta ut vem det är som vinner, så om du vill ha ennu större chans så gör du så här ..
→ följer med på blogglovin
→ skriver ett inlägg om detta på din blogg
för varje sak du väljer så får du en till lapp som jag skriver ditt blogg-namn på, så om du bara vill ha en lapp, så kommentera bara '' jag är med''.

ps! om du inte skriver att du har gjort så tar jag bara en lapp, så skriv exakt allt som du gjorde!
Lycka till!

27 december

Hej!
Idag va jag tvungen att vakna tidigt, eftersom jag inte får äta på 4 timmar nu.. För jag ska till sjukhuset i linköping och ta bort stygnen, känner mej inte så jätte taggad kan man säga! Men efter det ska jag va med ella och när inte vi kan va mer så blir det kanske att träffa joanna ett tag! :)


Köpt kläder och en maskara

Hej!
Idag vaknade jag klockan 8 utav min vecka klocka ? Haha vet inte varför den ringde. Vid halv 12 drog jag mamma och kajsa till stan och skulle kolla på kläder och köpa såklart! Jag köpte :
- t-shirt
- bh och trosor
- tröja
- maskara
- svarta jeans
aa, det var nog allt, senare ska jag kanske va med joanna ett tag och gå på stan om det inte är stängt..


Firat jul hos mamma

Hej! Nu har vi firat jul hemma hos mamma också, och jag fick :
- 700 kronor
- 4 ansikts masker
- deo och pincett

Nu kollar vi på en film, kommer inte ihåg vad den heter men den går iaf på trean men slutar snart! Imorn ska jag på stan med mamma och kajsa och kolla efter kläder och kanske äta kebab :)


Grinchen

Hej!
Nu har jag fått öppna mina julklappar, det var 4 st ansiktsmasker, 700 kr, tofflor, biokort, hårvårds grejer, tröja och en plattång! Kommer få lite till imorn eftersom vi kommer fira hemma hos mamma med morfar :) just nu kollar vi på grinchen, den äger ! Men nu ska jag fortsätta kolla och mysa med familjen !
Puss
(gammal bild..)


Julbord

Nu har jag precis ätit hemgjort julbord med familjen. Mamma kom hit också, för det blir mycket mysigare ifall alla är med! Snart tror jg tomten kommer och sen får vi öppna resten utav paketen, längtar !


Julafton !!

Hej!!
Idag är det julafton, älska! På morgonen öppnade jag mitt packet som låg på sängen och i den var det en ny plattång som man kan platta när håret är fuktigt.
Senare blir det att äta lyx frukost och sen börja fixa till vårar julbord som vi alltid har hemma, så grymt gott !
Puss


Nej, jag mår inte alls bra!

Hej..
Kommer inte kunna elr orka skriva ngt idag/på ett tag. Jag har fått reda på en sak som gör så jag mår piss. Hoppas jag kommer tillbaka snabbt!
Puss..


23 timmar och 2 minuter kvar !

YES ! Nu är det inte långt kvar till julafton ! Älskar det värkligen så mycket !
Nu ska jag och min hund sova, och han är så söt eftersom han vill sova tsm med mej i sängen :3 sötiiiiis <3


Fixar julgranen

Hej!
Nu har vi börjat att fixa granen, vi har bara satt i lampor/ljus än så länge men vi håller på ! Sen blir det kanske att äta chips och läsk och bara mysa. Men nu ska jag börja fixa mer, skriver senare elr imorn!
Tjingeling.


sjukhuset i linköping på tisdag

hej!
ja, jag ska till sjukhuset i linköping igen på tisdag och ta bort stygnen på ryggen, har jag lagt upp ngn bild på hur det ser ut ? tror inte det, men kan göra det i slutet av inlägget! Idag har jag bara kollat på film i sängen och myst med min hund. Pappa och resten har köpt en julgran så vi ska väll fixa lite med den sen, fårse om jag orkar va med!
puss

jag gjorde den lite, så dem som vill se den kan klicka på bilden så blir den större..

min julklapps lista

ja, jag hade tänkt att skriva vad jag vill ha på julafton, jag önskar mig inte så mycket saker, min julklapp som jag fick som jag ville ha som mest iår, det är att min operation gick bra. och det gick den ju..
men här kommer listan!
♦ platttång

♦ ansikts masker ( helst från H&M, diggar dem )
♦ pengar


Jag har haft "jul lov" i 2 och en halv vecka!

Hej!
Idag åkte jag och pappa till vårdcentralen för att ta bort mina stygn! Men jag är som jag är och fegar ut så vi ska få åka till linköping ( som jag brukar få göra med allt.. ) och så får dem fixa med det, kanske lustgas ? Har ingen aning.. Sen åkte jag hem och sov ett tag och sen klockan 17.30 åkte min familj ner till hedvig kyrkan där skolavslutnigen va, träffade mina saknade klassisar och fick två julklappar som dem ville ge till mig :) nu har jag precis tagit min medicin och ska sova, så ni får ha det bra ! ( det blev visst lite långt, hihi! )


Jag vill leva, inte bara överleva

Hej!
Idag åkte jag och pappa runt 13.20 och handlade en julklapp och sen åkte vi till skolan och jag hälsade på min klass medans pappa hämtade kajsa och jonas. Jag va där i nästan en timme, för vi kom lite tidigare än vad kAjsa slutade.. Klockan 18.00 ikväll ska jag på avslutning med laget, vi ska ha med oss en julklapp och sen vet jag inte mer!? Och imorn blir det att ta bort stygnen, yes..


I just want to sleep..!

Hej!
Jag är jätte trött, jag gick iaf upp klockan halv 7 (?) jag la mej i soffan och kollade på tv! Somnade väll ngn gång runt klockan 9 och vaknade nyss utav av ytterdörren va öppen och min katt mjauade ute i träppen..


Harry potter - hemligheternas kammare

Hej!
Nu kollar jag på harry potter med en söt hund i knät. Jag ska hem till pappa sen så jag försöker att bli piggare, men jag soc till 11 idag, lite konstigt eftersom jag brukar vakna 8 elr 9.. Nae nu är reklamen slut så nu ska jag kolla igen!
Pussar :*


Jag kan visa mina känslor för dej med ett finger, idiot.

Hej !
Idag har jag bara tråkat, farfar o farmor kom och lämnade mumin och pratade lite förut. Fick en hundra lapp av dem också :)

Fick en fråga förut, ifall jag går i skolan nu efter operationen. Nej det gör jag inte, och kommer börja igen efter jul! Många tkr att det skulle va hur soft som hälst, men jag har ju sjukt ont så det är lite värre med det än att gå till skolan..


i need somebody to love

jag och pappa har precis ätit och sitter framför tvn och kollar på simssons! har fixat en ny header och bakgrund, fast bakgrunden tog jag från en blogg design hemsida, resten har jag gjort själv!
ska sova tidigt idag, har varit ganska jobbigt att ha kommit hem, trött och allt. Och så får jag inte lika mkt medicin som på sjukhuset, så det gör lite ondare, men så kommer mitt liv vara i ngr veckor, och det får jag ta och leva med.

Hemma igen jaow !

Hej alla goa och glada.

Jag är hemma hos pappa nu, vi fock skjuts av en grå ambulans hem från linköping. Ella kom till mej ett tag runt halv 4, vi pratade om allt om operationen och så. Längtar sjukt mkt efter min klass, kompisar och laget. Skulle egenkligen åkt och kollat på träningen idag men jag orkar värkligen inte. Får väll bli på måndag!


On the hospital, blivit opererad..

Soryy, jag har en andlednin till att inte skriva, jag har inte kunnat röra mej i flera dygn! Elr har har ju rört mej och så men det hr gjort sjukt ont !

Idag har det varit en jobbig dag på sjukan, duschat, tagit av förband och fixat nytt och en massa medicin.. Ringde till ella runt 8 och bara pratade i 20 minuter, har inte orkat prata så mkt som jag gjorde med henne! Tror jag kmr hem på onsdag, fast först ska jag lära mej att gå i dem jävla trapporna.. Skriver ngn annan gång då jag inte har ont och mår bra, kanske imorn ? Kan inte säga det just nu.


Världens bästa lag

Hej !
Idag va ju jag och kollade på matchen, dom förlorade med 41-43 men den va 1-2 år äldre än oss! Vi ledde iaf 2 första courtarna, efter matchen så gick jag hem och sen hem till morfar och åt. Och sen hem igen och badade och nu är jag här.. Kollar på tv med mamma och dricker pepsi :)


Julkalendern 2011

Hej !
Jag och min familj kollar på tv nu, julkalendern! Haha den är faktiskt ganska bra xd. Ska äta snart och sen ha lördags mys! Och imorn ska jag kolla för sista gången på 1-2 månader på världens bästa brudar när dem kör match, kommer sakna dem så mkt..


random life

hej!
bry er inte om rubriken.. Nu kollar jag på tv och har tråkigt, ella gick hem för 2 timmar sen kanske? efter det har jag ätit och druckit te. Ska va barnvakt åt mina syskon när dem kmr hem, kanske se en rolig barn film med dem ? har ingen aning om ngt just nu!..

Lilla teatern

Hej !
Nu är jag i skolan med ella och sitter och kollar när dem andra övar. Efter skolan tror jag vi ska hem till im o kolla på twillight, men vet inte riktigt .. :)


dolphins f-98, jag kan inte klara mej utan er!

hej!
har precis kommit hem ifrån träningen, dem va grymma! Har precis ätit och ska kolla på tv ett tag och sen sova. Imorn börjar jag kl. 10 och slutar väll 2 elr 4 ! :o sen drar jag och ella hem till min pappa tror jag och börjar ladda ner filmer! :D

blir ingen kebab :(

hej!
jag har precis ätit köttbullar, jakob ville inte gå med mej ner på stan och jag vill och orkar inte gå ensam. Ska kanske och titta på när de bästa har träning! men vet inte om jag orkar än..

hemma dåååå

hej.
Jag har ju ont i halsen och den är svullen så jag kan knappt äta, får seriöst damp på det! Så jag är hemma och det är min broder också.
Senare ska jag gå och köpa två kebbaber åt mej och han, för jag fick en lapp av en kyckling (människa som hade klätt ut sej xd ) och på det stod det att om man tog med sej den till en kebab affär så får man en liten kebab för 5 kr! och det är naijs! så jag ska försöka att äta iaf!
synd att det inte är min favorit kebab affät grej.. För på den här har dem morrötter i salladen :(

RSS 2.0