Utanför bilden

Hej !
Jag slutade för en timme sen, men jag ska va med moa och gå på stan, och hon slutar 15.20. Så jag väntar med irma som väntar på ngn i den gruppen oxå!
Orkade inte skriva ngt mer igår, va iaf på match, det gick väll ganska bra för dem eftersom dem andra va ett år äldre.


trettionde januari

ja, imorgon är det skola. Taggad ? nae, faktiskt inte ett skit. Sen klockan halv 2 ska jag till sjukhuset och demska rönkta min rygg, och då får jag reda på om jag får börja ''träna'' lite igen,  hoppas att jag får det!

101 dalmatiner

hello!
jag är nu i vardags rummet med min lilla syster och lille bror, vi kollar på 101 dalmatiner fast jag ska duscha när som hellst! Sen blire att göra matte, kul ? nae. Och sen hem till pappa och min katt♥

världens bästa basketlag

Förlåt för att jag inte har skrivit ngt idag, men har varit iväg typ hela tiden.
Vaknade runt 9 och gick upp och åt och fixade mej, sen drog jag till stadium arena och åkte med amanda, ismira och alva till haga och delade ut lappar. Sen åt vi och sen åkte till stadium igen och kollade och städade efter dam matchen. Dem vann ! :D Sen fick jag skjuts till Fanny och drog till hc och sen hem igen, det är hur min dag har sätt ut! :)
hehe, jag, amanda, alva och ismira dampade varandras fbar (?) och jag vann, gillade alla ismiras bilder, 74 st!:')

before i die..


tips!

klicka på bilden ↑
det här är värkligen en hemsida som jag tycker är hur cool som helst! Man kan köpa färgade linser, crazy linser, big eyes linser och mycket mer! Så om du ska på en fest elr ska ha en, så finns det perfekta grejor som du kan andvända då!

ulrik munther

Gjorde en blogg på devote igår, men fattar inte ett jävla skit så börjar skriva här igen! :D Just nu lyssnar jag på ulrik och väntar jag på att mamma ska komma hem, ska äta då och kanske köpa chiips ! :D
spanien 2010, ska dit den 23 juli! En utav de varmaste veckan på hela året !

ny tv, yeeees!

änkligen! mamma köpte en ny tv idag, den andra har kronglat och stängt av sej i ngr dagar, och imorse fick vi inte ens igång den, så mamma köpte en ny! tror att det är 32 elr 42 tum! :O

moa tipsar

» det enklaste sättet : En utav de enklaste sätten som jag brukar andvända, är att vara inne på den här sidan och kolla runt på andras bloggar och genom det, tjänar du poäng och då kollar andra på din.

» det lite mer avancerande sättet : gå in på blogg.ses hemsida (startsidan) och klicka på alla mest aktiva, kommenterade och allt, och kommentera deras bloggar. Då kollar dem in på din och då får du mer tittare.

guuud, vill haa!

helt sjukt snyyggt! vill bara ha allt nu! gash, om jag skulle haft 2 miljoner skuller jag köpt det dära direkt asså!

home

hej. Idag orkade jag knappt gå upp ur sängen, kom ju hem runt 10 igår och somnade runt 11 eftersom jag va tvungen att packa upp och allt! Så jag fick stanna hemma idag, inte för att jag somnade ganska sent utan för att jag har hållt på och varit igång för mycket i helgen..
hittaar ingn bra bild..

Gotland

Tjo!
Nu är vi på gotland ! Det va sjukt kul på båten asså. Men vi väntar på att få våra rum nu så vi kan sova, vi ska ju upp tidigt imorn och köra match..
Jag och amanda på bilden ;)


nu taggar vi järnet

yes, änkligen! Hade hur svårt som helst att somna igår, hihi! Men ska börja göra mej iårning och packa! Orkade inte göra deti går så jag har lite brottom..
jag kommer säkert blogga ifrån mobilen på båten och på hotellet!

laddar ner filmer

jag har precis kommit hem ifrån stan! Va där med Moa, Matilda, Brind, Gabbi, Ella, Elise och Nils. Vi va på the koffe house och åt, fast jag drack en choklad! :) Nu ska jag snart se på film och sen packa, ska ju till gotland med laget imorn, fick reda på att jag kunde åka med sent igårkväll så har inte hunnit packa!

min älskade katt

min katt är så söt! Jag somnade i soffan förut och vaknar och ser att hon sover med huvet på min arm, Hon är världens gosigaste och konstigaste katt som jag har haft!

rensat bilder på datorn

ja, ni ser rubriken! jag har änkligen tagit tid av mitt liv och rensat hela min dator/sida utav bilder! det tog ett tag men det vare värt! för nu går den lite snabbare! :D

18 januari

haha, ser ni bilderna som är små på cam pogramet ? en bild är jag tillochmed blond på ! :O den tog jag säkert för 2 månader sen elr något, konstigt.. jag och min hund har det hur gosigt som helst, han sover i mitt knä, han är så söt ! :)

@ home

kolla på hella, har inte garvat så mkt på länge!
Slutade skolan för en timme sen, ganska chill dag! Samhäll, engelska, svenska och sen lunch fast jag åkte hem då eftersom jag inte äter den maten som det va! :o Men ska äta och gosa med min hund nu, så hejdå!

varit på stan

haha, älskar bilden!
jag, gabbi, moa, elise och brinde va på stan och åt, elr jag drack bara en cola! va väll där i en timme nästan och sen var alla tvugna att dra, så jag drog hem. Ska snart äta tror jag..

lyx fällan

en lite sisodär bra bild, elr inte ett skit bra.
Nu är jag ny duschade och kollar på tv, lyx fällan! men ska snart gå och lägga mej, är sjukt trött! Och i morn blir det skola, jobbiga lektioner och lärare, och vi har musik.. usch!

16 januari

jag har hur tråkigt som hälst, får inte tag i någon som kan va och ingen svarar på sms ? men hoppas dem gör det snart! Ska kolla på projekt ronway ett tag och sen duscha, annars ska jag nog inte göra ngt specielt, elr jo.. PLUGGA!


ny header

JA! det är sant! är änligen ''klar'' med headern, faktiskt så skulle den se ut på ett helt annat sätt men ja, blev iaf GANSKA nöjd. Men kommer göra en ny ngn dag, och då ska det bli exakt så som jag vill, även ifall photoshop dampar..

rubriken ja..

kollar just nu på how i meet your mother. Det är väll ganska kul, elr ? men iaf. ska snart sova, för jag är sjukt tröööt! Blir inget mer inlägg än det här idag, puss.

älska livet

ja, änkligen! har väntat så länge!! den bilden blev LITE mupp, men jag kommer bli bättre!

linghallen

Idag vaknade jag klockan 7 halv 8, gick upp och duschade och sen plattade håret o fixade mej. Nu är jag i linghallen och ska kolla på när laget kör mot katrineholm f-97 tror jag att det är !


happy feet 2

förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har bara inte orkar skriva..
ja, idag gick jag och min lilla syster och kollade på bio, på happy feet två. Den var faktiskt inte så jätte bra! så jag tipsar er att inte slösa 100 kronor på att se den på bio! Uppdaterar mer sen..

ska du ha/ gå på något fest ?

.. om du ska gå/ha en fest elr maskerad, är det här perfekta sidan att hitta grejer som man kan ha på sej.
Det finns hur coola linser som helst! kolla en gång på hemsidan så kommer ni att första! [ klicka här ]

tjäna pengar på din blogg ?

vill du tjäna pengar på din blogg/hemsida enkelt ? klicka då på bilder här över ↑ ! Det ändå du behöver göra är att bli medlem och sen lägga ut ngr annonser, så får du pengar! Och jag lovar att det funkar perfa och är hur enkelt som hellst!

OM DU INTE KAN SE BILDEN, KLICKA HÄR NERE DÅÅÅ!  ↓

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Godnatt

Nu ska jag sova, känns ganska bra och skönt eftersom jag har varit som en sengångare och allt.. x)
Innan jag somnar ska jag läsa lite ur boken Pojkarna! Den fick jag utav mina gamla lärare efter operationen, och den är faktiskt jätte bra, men på omslaget ser det ut som en blombok..


picasa 3

nu har jag skaffat picasa 3 på mammas gamla datorn, jag har det på pappa men vill oxå ha det på mammas. Om inte du har ngt bra bild redigerings pogram så är picasa hur bra som hällst, och jag har haft det i snart 2 år tror jag det är.

den nya designen är snart klar!

hejhej!
idag orkade inte jag med skolan, har ont i ryggen huvet och magen. skönt ? nae inte ett skit faktiskt.. men ska ta ngt att äta nu, puss.

efterlyst

om ni undrar varför jag inte har skrivit så mycket idag så är det för att jag fixar en ny design, och det kommer ta ett tag.
just nu kollar jag på efterlyst, är sjukt trött så jag ska gå och lägga mej sen. Juste, mamma köpte hem pizza till oss förut oxå, muuuuuums!

Ansiktsmask

Ja , nu har jag tagit andiktmask grej i facet, hag trodde att det skulle va skönt men nej. DET STÅR PÅ FODRALET ATT DET ÄR UTAN PARFYM MEN DET ÄR DET JU FAN INTE! det svider och kliar så jag ska ta bort det nu, o hoppas att jag inte får ngr fula utslag som jag brukar få av parfym -.-


The vampire diaries

Hej.
Nu kollar jag på tv, och tror inte att jag kommer göra mer än det idag, roligt va ? Nae. Inte ett skit!


nu : duschen !

Hur snygg och söt som hällst!


Tråkigaste personen i världen

Heeeeej!
Jag har hur tråkigt som hällst! Har ingenting att göra elr ett skit! Och datorn har min bror som kom hem för en stund sen. Assåååååå, jag vill bara gå till stan och köpa en egen dator och en cola nu, och kanske chips för jag är sååå godissugen!


dagens blogg

För att vara med kommenterar du bara '' jag är med ''
men vill du få större chans att vinna så kan du göra detta med

» gilla inlägget på bloglovin 'här'
» skriv och länka tävlingen på din blogg
» följ mej på bloglovin

du får välja precis vad du vill, och du måste inte göra ngt utav dem tre om du inte vill..

den som vinner får länkning i en vecka, tvåan i 3 dagar och trean i 1 dag.
ps. dens blogg som vinner kommer stå med i slutet av varje inlägg..

grey's anatomy

hej.
jag åkte till skolan kvart i åtta, men vid 10 så gjorde det för ont i ryggen så jag fick skjuts hem av mamma.
Nu kollar jag iaf på grey's anatomy, älska! men kommer säkert mer sen, eftersom jag bara kommer va hemma idag.
puss.
första bilden på den här bilden, blondiiiiie..

Okej, varför ?

Hej, jag vill bara säga att det är ngn som kommenterar konstiga kommentarer till bloggar som skriver sej som anonym mej med min blogg som blogg grej. Så ifall su har fått ngn kommentar som heter anonym och den länkar hit, så är det inte jag.


dolphins f-98

hej!
sista dagen på vinterlovet, känns väll sisådär att det kommer ta slut. Men det är inte alls långt kvar nu till sport lovet och sen kommer påsk lov och allt. sen det efterlängtade sommarlovet!

somsagt, idag har jag inte gjort ett piss, bara kollat på film med kajsa och jonas. Klockan kvart i 6 kommer mamma skjutsa mej till stadium så kommer jag kolla på brudarnas träning, det är nästan en månad sen som jag träffade dem. saknaden är enorm..
min pingvin ♥

jag är med och tävlar

jag är med och tävlar i dagens blogg här.

pirates of the caribbean

Jag duschade för 20 minuter sen, och åt efter det. Nu ser jag kajsa och jonas på pirates of the caribbean, jonas har tjatat ganska länge om att se den filmen, och så hittar dem den hemma hos mamma och ville såklart se den. Så det är det ända som jag kommer göra ikväll, och sen sova.
Puss


det är sant !

jag och min familj ska kanske till spanien i maj, och det vore ju inte så dåligt att ha lite pengar med sej så man kan köpa saker på marknader och sånt!

» inte köpa upp min månadspeng på godis, chips elr specielt kebab som jag och ella är jätte bra på!
» spara minst 100-200 i månaden.
» inte slösa pengar på kläder som jag inte ens kommer andvända!

nu är jag vaken..

heloj!
vaknade som vanligt klockan 5 för att medicinen hade gått ur, så jaggick upp och tog den och la mej i soffan och somnade om och vaknade för en stund sen. Idag blir det nog att bara vara hemma och packa till mamma och skolan, och sen ska vi hem och va envecka hos mamma.
puss


ska se på film

hej!
nu ska jag pappa och tove se på film, och sen tror jag att jag ska gå och lägga mej, även fast jag inte är ett dugg trött. Men måste vänja mej inför skolan! ha det bra!
gaaaaaammal

Bowling

Jag och min familj drog och bowlade klockan 4, o kom precis hem. Är sjukt trött och har varit det i flera dagar, fattar inte hur jag ska orka med skolan ..? Men jag tror faktiskt inte att jag kommer orka blogga på ett tag, eftersom jag har sjukt obt i ryggen hela tiden..


The vampire diaries

Tjo bre! Idag har jag inte gjort ett skit, hehe. Bara slappat framför tvn och gosat med min underbara katt. Det blev inget med att åka och bowla idag, men kanske imorgon ! (:
Ne, snart börjar the vampire diaries, så skriver kanske sen!
PUSSS


nu ska jag börja blogga nu

hej!
idag vaknade jag klockan 5 ? och kunde inte somna om så gick jag upp och la mej i soffan och somnade om, och det tackar jag för! Nu har vi precis ätit frukost, och jag bara chillar. Jag och min familj ska kanske åka och bowla, men det är inte säkert..
jag kajsa och jakob

Varit på akuten

ja, idag har det varit sådär . Min lille bror blev halft magsjuk så jag va tvungen att va hemma. Runt klockan 6 fick jag as obt i magen, så klockan 22.15 åkte jag o pappa till barnaKuten. Jag är hemma nu och så o mår ganska bra, så det är därför jag inte har skrivit ngt idag.. :/


video veeeeeest

helloj!
det som jag skulle köpa idag med pappa va photoshop, men vi hoppade det och ska göra dä ngn annan gång!
För 2 timmar sen smsade fanny mej och frågade om jag kunde va, så smsade vi joanna med så vi drog till video vest och satt där med cola och läsk i 2 timmar.. Sen märkte jag att klockan va 20.40 så vi drog hem!

Jag och tove ska snart dra igång ngn film och sen kommer pappa hem, tror han har varit och tränat.. Men nu ska jag kolla vidare på datorn, puusss !
joanna, 2010 tror jag ? :))

Coop stormarknad

Hej !
Nu är jag och min familj på väg till coop, vi ska köpa mat och en sak till mej ! Vill inte säga det nu, för det kommer bli en överraskning! Så när jag kommer så kommer jag skriva ifall jag fick det elr inte och vad det är.. (;


tredje januari tvåtusentolv

hejhejhej!
igår tänkte jag va smart och vakna klockan 7 så jag börjar vänja mej inför skolan, och det gick! jag vaknade klockan 7 men gick upp och la mej i soffan och hade tagit med mej mina kuddar så jag halv sov och sov ett tag till klockan 10 :) men imorn ska jag lyckas iaf!

finn fem fel

hihi, jag har gjort en tävling! finn fem fel på en wordfeud spel-plan, lite sisodär bra gjort men ändå roligt med en tävling va ? :D den/dem som gissar rätt lottar jag ut vem som vinner, så :D

Nu : Transformers

Just nu kollar jag och familjen på film, transformers 1. Den är faktiskt ganska bra! När den är slut ska jag kanske duscha elr hålla på med datorn ett tag, ingen aning kan man säga. Elr tillochmed gå och lägga mej? Haha, sån är jag.. ;)


15 FRÅGOR OM MEJ

Vad heter du? Moa

Vilket landskap bor du i? Östergötland

Vad gör du nu? Tittar på scrubs

Vad är ditt favoritdjur? Hund & katt

Festar du? Asså, nae kan man väll säga..

Vad sparar du pengar till ? Sommar kläder & systemkamera & resa till spanien

Vad är din framtid att bli när du blir stor? Flygplansledare

Har du tagit droger? Nej, jag är inte dum..

Har du provrökt? Nae! Och kommer aldrig göra!!!

Vart vill du va just nu? Spanien

Din älsklingsmat? Tacos.

Vad för mobil har du? Iphone 4 svart

Önskas i present? Systemkamera ftw!

Dina bästavänner ? Två st, gabbi och ella

Ditt lyckliga slut ? Hehe fattade inte frågan direkt..?


ANDRE JANUARI 2012

Hejsan!
Jag har precis kommit hem från stan, va där med fanny joanna och en kille som heter något på j? Kommer inte ihåg.. Men iaf vi va på kupolen och drack coca cola och va på somewear elr ngt.! Kom hem för 10-20 minuter sen och är barnvakt åt min lille bror ;) fast han sitter och kör minecraft så han är inte så jobbig just nu, SKÖNT ! :D


Fannys place

Hej!
Nu är jag hemma hos Fanny och såklart är hon här också, vi typ kollar på Bolibompa och håller på med varandras mobiler! Vi va på mc förut och åt, mums gott! Men ska va social nu, puss!


helt nytt, igen ^^

hehe hej!
när jag vaknade så tog jag min medicin och sen gick upp och kollade på vampires diary, det äger! sen kom kajsa upp och då startade jag datorn och började fixa på en helt ny design, är faktiskt väldigt nöjd ! :)

ny header

tjobre!
jag åkte med mamma till pappa runt halv 5, hämtade min medicin hos carro och sen drog till pappa. Vi har ätit tacos och sånt! Juste, jag har fixat en ny header också, den är inte helt klar men det är iaf en början! Skriver kanske mer sen, puss!
yeah, jätte bra bild..

Snö <3


det kommer bli bättre..

haloj!
måste bara skriva att det snöar nu, kändes lite konstigt igår att va ute och kolla på raketerna utan att kasta snöbollar på folk..
men idag vaknade jag runt klockan 10.30, gick väll upp och satte mej i soffan med datorn oså. Ska snart äta frulle och sen kanske träffa joanna! annars så ska jag till pappa ikväll och börja sova hos han ! :)
ny header och lite ändringar kommer hända ikväll !

GOTT NYTT ÅR !

Gott nytt år alla ! Nu är jag hemma efter att ha kollat på raketer och thai balonger och smällare. Ska sova nu faktiskt, är superduper trött men va ändå tvungen att skriva, puss godnatt !


RSS 2.0